Добредојдовте

Веруваме дека здравјето е богатство и единствениот начин да го зачуваме е преку исползување на благодетите кои ни ги дала природата.

Приказната за Green Master

Компанија која веќе 22 години опстојува на Балканот и ви ги доближува најквалитетните природни производи од реномирани европски компании.

„Зелениот учител“

Green Master Macedonia место каде што ќе откриеш повеќе информации и новости за се што подготвува и прави „Зелениот учител“ за неговите пријатели да живеат во благосостојба, добро здравје и да ја зачуваат и одржат својата убавина.

ЗДРАВЈЕ

УБАВИНА

ДОМ

локација

Атанас Митрев
1000, Скопје

контакт

077 616-011
gmmacedonia@gmail.com

часови

Пон – Пет : 10-17

Саб – Нед: Затворено