GREEN MASTER 30 дневна програма за оформување на стомакот, половината, колковите и бедрата

Dr.Nature NOFATIN 1500 mg 30 дневно мени физичка активност препораки Програма препорачана од Атанас Радев – основач на Green Master Group LTD кој успеа да ослаби дури 40 kg и тоа за само 9 месеци и веќе подолго време ја одржува линијата и се чувствува...

On-Line Косултации

Од понеделник 18.01.2021 година започнуваме нова zoom серија на on-line консултации на кои ќе имате можност да добиете одговори од нашиот доктор за се што Ве интересира поврзано со Вашето здравје. Прашањата може да ги поставите за време на зоомот или да ни ги...