On-Line Косултации

Од понеделник 18.01.2021 година започнуваме нова zoom серија на on-line консултации на кои ќе имате можност да добиете одговори од нашиот доктор за се што Ве интересира поврзано со Вашето здравје. Прашањата може да ги поставите за време на зоомот или да ни ги...