Bionur Детергент за бели алишта – 1500 ml

Го спречува посивувањето и ја обновува белата боја на алиштата.

Состав: 5% или повеќе, но помалку од 15% анјонски површинско активни материи, помалку од 5% нејонски површинско активни материи, оптички избелувачи, ензими, парфеми.

Доколку алиштата се многу валкани најпрвин намокрете ги и потоа нанесете од детергентот дирекно врз нечистотијата. Доколку Вашата машина за перење алишта е со автоматски дозер тогаш ставете од производот директно во бубањот. За рачно перење растворете 35 ml (1 капаче) од производот во 10 l вода. За машинско перење 35 до 70 ml (1 до 2 капачиња). 1,5 l од детергентот се доволни да исперат околу 100 kg нормално/средно валкани алишта во умерено тврда вода со стандарден обем на перење од 4,5 kg (околу 22 перења).

Внимание: да не се употребува за бели алишта од свила и волна. Пред употреба внимателно прочитајте ја етикетата со инструкции за перење на алиштата. Да се чува на места недостапни за мали деца, директна сончева светлина и замрзнување.

Критики

Нема критики сеуште.

Бидете први кои ќе разгледате “Bionur Детергент за бели алишта – 1500 ml”

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.