Gold Detox Маска за зрела и чувствителна кожа- 8g

Маската моментално го подобрува тенот, ги отстранува видливте траги од замор и стрес, враќајќи ја енергијата, виталноста и сјајот и на тој начин го забавува процесот на стареење на кожата.

Иновативна комбинација од златни наночестички, во комбинација со активен јаглен длабински ја чисти кожата од токсини и нечистотии, освежува, регенерира и измазнува. Маската моментално го подобрува тенот, ги отстранува видливте траги од замор и стрес, враќајќи ја енергијата, виталноста и сјајот и на тој начин го забавува процесот на стареење на кожата.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Gold Detox Маска за зрела и чувствителна кожа- 8g”

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *