Jocca Бамбусовата еко кујнска вага

Точна, прецизна и со елегантен дизајн!

 

SKU: 20511 Categories: , Tag:

Бамбусовата еко кујнска вага Jocca е одличен апарат за секое семејство. Со нејзина помощ можете да мерите со голема прецизност хранливи производи, со што со леснотија ќе ги следите насоките од рецептите или посебните режими на исхрана.

Карактеристики на бамбусовата еко кујнска вага Jocca:

  • LCD дисплеј
  • максимална мерна тежина: 5 kg
  • функција Тара
  • точност на мерење - до 1 g
  • мерни единици - g, oz
  • материјал - бамбус
  • батерија: 3V DC (содржана во кутијата)

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Jocca Бамбусовата еко кујнска вага”

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *