Magnolia Silver

Магнетен декарбонизатор со дезинфицирачко дејство

Двоен ефект за подобро перење и миење на садови

Magnolia Silver претставува производ од поновата генерација со чија помош успешно се решаваат проблемите со тврдата вода и се подобрува квалитетот на перење алишта и миење садови. Со помош на Magnolia Silver Вие ќе ја претворите Вашата автоматска машина за перење во најсовремен модел, која освен што го гарантира успешното перење, обезбедува и целосна дезинфекција на ткаенините.

Magnolia Silver е систем за хидродинамичка обработка на водата со вграден Nano Silver ефект, благодарение на кој се подобрува квалитетот на перење на алиштата и миење на садовите во машините за садови. Magnolia Silver истовремено гарантира целосна дезинфекција благодарение на најсовремената технологија за дезинфекција Nano Silver Technology. Nano-Silver Тechnology – е дел од најновата генерација на системи за дезинфекција, која дејствува врз основа на одвојување на активното сребро, чии што честички имаат нано размери и кај секоја перална за алишта или садови гарантираат целосен дезинфекциски ефект.

Магнетна обработка на водата. Во куќиштето на производот вградени се два специјални магнети направени од специјален полимер, кој формираат моќно магнетно поле со ефикасна конфигурација. Благодарение на тоа се намалува тврдината на водата при што истовремено се
зголемува ефективноста на перењето на алишта и миењето на садови. На тој начин ќе Ви биде овозможено да уживате во исклучителните резултати, да добиете целосна дезинфекција, да заштедите електрична енергија, детергенти и омекнувачи за перење на алишта.

Magnolia Silver Ви гарантира:
- Целосна дезинфекција во пералните за алишта и садови, благодарение на најновата генерација на дезинфекционите системи - Nano Silver Technology;
- Ефикасна неутрализација на процесот на формирањето на наслаги (бигор) на греачите на машините за садови и алишта, што значително го продолжува нивниот век на траење;
- 100% заштеда на омекнувачи за вода;
- 65% заштеда на детергенти за алишта;
- 65% заштеда на омекнувачи за алишта;
- До 30% заштеда на електрична енергија;
- Одлични резултати и поквалитетно миење на садови;
- Значителна заштеда на средства за миење на садови.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Magnolia Silver”

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *