Wave Guard

99% ефикасна локална заштита од штетното влијание на опасните електромагнетни зрачења од современите средства за комуникација.

SKU: 20007 Категорија Ознака:

Wave Guard Ве заштитува и го чува централниот нервен систем и целиот организам од развивање на болести како последица на употребата на средствата за масовна комуникација.

Wave Guard одговара за сите видови на мобилни телефони.

Критики

Нема критики сеуште.

Бидете први кои ќе разгледате “Wave Guard”

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.