Bielenda

Апсолутен лидер во производството на професионална козметика во Полска. козметичките производи на компанијата се распространети во повеќе од 28 држави. Производите се создаваат од вредните раце на професионалниот тим на компанијата и секогаш се најиновативни во областа на козметичките производи. Компанијата употребува само најквалитетни производи од сертифицирани фарми, а петентираните формули гарантираат ефект кој е докажан преку многубројни спроведени тестови на различни групи корисници.

Showing 1–12 of 61 results