Dr.Nature турмалинска серија

Dr.Nature турмалинската серија производи е создадена по јапонска технологија со употреба на:
– турмалини
– трајни магнети
– бамбусов јаглен
– органски германиум
Четрите активни елементи се вградени во трослојната структура на специјалната ткаенина создадена од високотехнолошки полимерни влакна. Вградените високо активни елементи со своите својства допринесуваат за искористување на максималните ефекти при нивна употреба.
Особено благодарение на турмалинот се постигнува исклучителен зацелувачки ефект, кој што не може да се постигне со ниту еден друг минерал кој му е познат на човекот. Турмалинот произведува слаб електричен напон со иста јачина како човековото тело, и создава слабо магнетно поле кое поволно влијае на целокупното човеково здравје.

Се прикажуваат сите 5 резултати