Еколошки крпи за чистење од бамбус и ултрамикрофибер

Со производите на Green Master направени од ултрамикрофиберни и бамбусови влакна, Вие нема да дишете, допирате и проголтувате хемикалии. Потребна ви е само вода!
Green Master ви нуди вистинска чистота – почувствувајте ја!

Прикажувам 1–12 од 50 резултати