Elfa Pharm

Elfa Pharm е најбрзо развивачка компанија во Полска, која нуди иновативни козметички линии ги обединува најновите постигнувања во областа на козметологијата со вековните традиции на билните лековити рецепти и незаменливите квалитети на природните растителни состојки. Козметичките производи на Elpha Pharm не содржат SLS, SLES, вештачки бои и парабени.

Прикажувам 1–12 од 147 резултати