Enzborn мелеми за кожа

Сите производи од марката ENZBORN® се тестирани и оценети со ознаката „sehr gut“ (многу добар) од акредитираната германска институција Dermatest®, која што тестира различни производи и работи во согласнот со DIN стандардите, строгите барања на сертификатот TÜV Rheinland , како и во согласност со ISO 9001: 2008 сертификатот за квалитет. Оценката означува дека станува збор за серија на производи со потврден највисок квалитет.

Се прикажуваат сите 2 резултати