Sanct Bernhard германски додатоци во исхраната

Куќата на билките “Sanct Bernhard”
Уште од далечната 1903 година компанијата Sanct Bernhard е во допир со сe што е поврзано со природата и здравјето, со седиште во Бад Дизенбах на Алпите. Во Sanct Bernhard се произведуваат повеќе од 700 производи кои допринесуваат за благосостојбата на човекот: биолошки активни додатоци за здравје, зачини, козметички производи и еко производи за домаќинство. Производните принципи на Sanct Bernhard се секогаш во своите производи да користат природни состојки кои потекнуваат од сертифицирани фарми и еколошки реони и преку производство врз основа на претходно проверени рецептури со употреба на модерни производствени технологии да обезбедат највисок можен квалитет и највисоко синергиско дејство на состојките. Секој производ е под постојана контрола на квалитетот од почетокот до крајот на производниот процес и е во согласност со сите меѓународни стандарди на производство со што се гарантира безбедноста на потрошувачите. Природните производи на Sanct Bernhard даваат можност секој човек да биде среќен – да постигне подобро здравје, да има убав надворешен изглед, и сето тоа да му овозможи еден поактивен живот истовремено уживајќи во придобивките на својата – БЛАГОСТОСТОЈБА.

Прикажувам 1–12 од 37 резултати