Shuya хигиенски влошки

Иновативни високотехнолошки хигиенски влошки SHUYA со активен кислород, негативни јони и инфрацрвени зраци за здравје и вистински комфор на секоја жена. Хигиенските влошки SHUYA се антибактериски и овозможуваат на кожата
да дише. Тие содржат патентирана лента со анјонски чип со активен кислород и инфрацрвени зраци кои што се со благопријатно дејство врз организмот. Имаат антибактериски, противвоспалителен ефект и ја подобруваат циркулацијата. Имаат висок степен на апсорпција. Присуството на ментол и лаванда создаваат чувство на свежина и смирување. Секое пакување содржи вагинален тест за самодијагностика на pH вредноста во интимната област на жената.

Се прикажуваат сите 3 резултати