Smart Microfiber System

Шведска брзорастечка компанија Smart Microfiber System е еден од нашите најнови партнери со 20 годишно скапоцено искуство во креирање и производство на производи од ултра микрофиберни влакна. Нуди уникатна широка палета на производи за одржување на хигиената во домот. Производите се многу практичи и се одликуваат со беспрекорен и докажан квалитет, иновативност за што поседуваат и низа патенти и се безбедни и не ја загадуваат животната средина. Компанијата постојано се труди на потрошувачите да им понуди подобри и попрактични решенија. Се со цел чистењето да се направи поедноставно и полесно. Иновативните производи можат да се најдат на пазарите во 30-тина земји во ЕУ, а благодарение на нашата соработка од сега и македонските потрошувачи можат да уживаат во нивните придобивки.

Прикажувам 1–12 од 41 резултати