Stoneline германски садови за готвење

Stoneline геррмански садови со патентирана камена облога од микроскопски честички од алпски камен која не лепи и дозволува подготвената храна да го задржи истиот вкус и квалитет, како да е подготвена на вистински камен. Цврсти, висококвалитетни, долготрајни, лесни за одржување, одговараат на сите видови рингли (дури и индукциски) не содржат PFOA и безброј сертификати кои го потврдуваат нивниот неверојатен квалитет и издржливост.

Се прикажуваат сите 5 резултати