VB Collagena Clinic & Aloe Professional

VB Collagena Clinic & Aloe Profrsional е професионална козметика со патентиран биолошки активен комплекс кој содржи колаген, еластин, ДНК и природна ружина вода, наменет за беспрекорна природна нега на различни типови кожа.

Се прикажуваат сите 4 резултати