Victoria Bells алки со магнети

Victoria bells – магнетните алки ги обединуваат убавината со природниот копнеж на човекот за подобро здравје. Интересни дизајнерски решенија изработени од медицински челик збогатени со 5 елементи: магнети, инфрацрвени зраци, негативни јони, турмалин и германиум.

Прикажувам 1–12 од 13 резултати