Vitar Maxi Vita чешки додатоци во исхраната

Компанијата VITAR е чешка компанија, лидер во производството на додатоци во исхрана во Југоисточна Европа со повеќе од 25 годишно искуство. Компанијата од самиот почеток своето работење го фокусира на континуриран развој и производство на додатоци во исхраната со најдобар квалитет, по модерни формули и произведени според најновите светски здравствени и нутриционистички откритија. Компанијата ги поседува сите неопходни сертификати кои ја гарантираат безбедноста на нејзините производи, а за квалитетот говорат и многубројните задоволни корисници ширум светот, бидејќи производите на Витар може да се најдат на пазарите во Америка, Азија и Европа, а благодарение на Green Master и македонските потрошувачи можат да уживаат во благодетите на нивните производи.

Прикажувам 1–12 од 18 резултати